Dr. Gabriela Chivu

Dr. Gabriela Chivu

Pentru înregistrarea în Clubul Coral și achiziționarea programului de sănătate - CLICK AICI

Dacă întâmpini dificultăți la crearea contului sau la comenzi apelează la tel. 0768 822 980

Pentru a procura acest program unic în lume cât și alte produse de excepție cu o reducere de 20% este necesară înscrierea ta în Clubul Coral (înregistrarea este gratuită).

Echipa de doctori din Recalibrarea Ființei recomandă ca programul sub forma prezentată să se facă în mod complet o dată în viață (timp de 5 săptămâni), după care se abordează ca și program de întreținere: deparazitare - detoxifierea cuprins în Programul 2 Colo Vada Plus (14 zile) de 4 ori pe an în fiecare post mare.

____________________________________

Prezentarea video a programului de sănătate.

Programul cuprinde 3 pași: Hidratarea - Alcalinizarea, Deparazitarea și Detoxifierea.

Săptămâna 1 – 2 – 3 (hidratare, alcalinizare, deparazitare)

Hidratarea și Alcalinizarea - Zilnic se consumă 1,5 l de apă în care se adaugă: 1 plic (mic) Coral Mine, conținutul unei capsule de H-500 și o tabletă Pentokan. Separat se înghite o capsulă de H-500, dimineața.

Deparazitarea - Se înghit: o capsulă ParaFight de 3 ori pe zi, o capsulă Pau D’Arco de 3 ori pe zi.

Biorezonanță (SCIO în saptamâna a 3 a).

Săptămâna 4 – 5 (hidratare, alcalinizare și detoxifiere)

Hidratarea și Alcalinizarea - Zilnic se consumă 1,5 l de apă în care se adaugă: 1 plic (mic) Coral Mine, conținutul unei capsule de H-500 și o tabletă Pentokan.

Separat se inghite o capsulă de H-500, dimineața.

Detoxifierea - Progam 2 Colo Vada Plus: pregătire 7 zile, curățare 4 zile, refacere 3 zile.

Biorezonanță (SCIO la sfârșitul săptămânii a 5 a).

RECOMAND: Hidratarea și alcalinizarea se mențin pe toată durata programnului cât și după terminarea programului ca și mod de viață sănătos și PROGRAM 2 COLOVADA PLUS (14 zile) de 4 ori pe an în fiecare post mare.

Pentru înregistrarea în Clubul Coral și achiziționarea programului de sănătate - CLICK AICI

____________________________________

DETOXIFIEREA - PROGRAM 2 COLOVADA PLUS, DETALIAT (săptămâna 4 și 5 detoxifiere cu deparazitare - 14 zile).

DETOXIFIEREA - PROGRAM 2 COLOVADA PLUS, DETALIAT (săptămâna 4 și 5 detoxifiere cu deparazitare - 14 zile).

Pregătire: 7 zile: În această etapă are loc pregătirea organismului pentru detoxifiere, substanțele toxice sunt eliminate din intestinul gros și organismul este asigurat cu nutrienți. De asemenea, în această etapă se normalizează activitatea intestinului.Pentru prima etapă a programului sunt destinate 14 pliculețe. Fiecare pliculeț din Setul Nr. 1 conține următoarele ingrediente: ,,Ultimate” (1 tabletă), ,,Vitamina C” (1 tabletă), ,,Lucernă” (2 capsule), ,,Cascara Sagrada” (1 tabletă), ,,Combinația de plante nr. 2” (2 capsule), ,,Frunze de nuc negru” (2 tablete) și ,,Super Flora” (14 capsule).

Curățare: 4 zile: În a doua etapă are loc curățarea intestinului prin intermediul acțiunii pulberii ,,Cola-Vada Mix”. Pulberea ,,Colo-Vada Mix’’ este o sursă de fibre alimentare. În urmă amestecării cu apă sau suc, fibrele alimentare se umflă asemenea unui burete, rezultând o masă gelatinoasă care are capacitatea uimitoare de a colecta o mare cantitate din conținutul stagnant al intestinului și de a-l elimina ușor din organism, producându-se astfel detoxifierea intestinului. Pentru a doua etapă a programului sunt destinate 8 pliculețe. Fiecare pliculeț din Setul Nr. 2 conține următoarele ingrediente: ,,Ultimate” (1 tabletă), ,,Vitamina C” (1 tabletă), ,,Lucernă” (2 capsule), ,,Cascara Sagrada” (1 tabletă), ,,Combinația de plante nr. 2” (1 capsulă), ,,Frunze de nuc negru” (1 tabletă), ,,Super Flora” (8 capsule) și 16 pliculețe pulbere de ,,Colo-Vada Mix’’. Refacere: 3 zile: În a treia etapă are loc refacerea funcției tractului gastrointestinal și a microflorei intestinale prin complexul de culturi probiotice naturale (bifido și lactobacterii) și de enzime digestive (amilază, protează, lipază, bromelain etc.). Pentru a treia etapă a programului sunt destinate 6 pliculețe. Fiecare pliculeț din Setul Nr. 3 conține următoarele ingrediente: ,,Ultimate” (1 tabletă), ,,Vitamina C” (1 tabletă), ,,Lucernă” (2 capsule), ,,Cascara Sagrada” (1 tabletă), ,,DigestAble” (1 capsulă), și ,,Super Flora” (8 capsule).

Pentru achiziționarea programului de sănătate - click aici.

____________________________________

De ce recomandăm acest program?

Ca să înțelegi acest PROGRAM REVOLUȚIONAR DE SĂNĂTATE pe care îl promovez cu toată încrederea și responsabilitatea, am să iți explic mai întâi de ce este important ca mediul intern al organismului tău să fie curat și preponderent alcalin și cum să înlături aciditatea și toxinele care favorizează instalarea și acutizarea bolilor. Să ne amintim că înainte de a începe lucrarea pentru oameni pe Pământ, Iisus Hristos s-a retras în pustiu unde a trăit în post și rugăciune timp de 40 de zile. Acesta a fost exemplul pe care ni l-a dat Mântuitorul pentru a ne arăta importanța și puterea acestor practici în purificarea trupului și sufletului, precum și în antrenarea și disciplinarea minții și voinței. Iisus Hristos a vrut să înțelegem că nici un spirit nu își poate manifesta deplinele sale capacități (cunoscute azi ca ”paranormale”) decât într-un trup curățat de reziduuri (toxine) și animat de un suflet eliberat de patimi și de răutăți (aciditate). Acesta este tiparul biochimic al organismului sănătos.

Viaţa omului în trup se menţine cu darurile pe care i le-a oferit Dumnezeu pe această planetă: aerul curat, apa vie, structurată, lumina şi roadele pământului crescute natural, în timp ce sufletul se hrăneşte cu iubirea smerită către Dumnezeu pe care omul o trăiește prin rugăciune, prin respectarea Celor Zece Porunci şi prin împlinirea Sfintelor Taine ale lui Dumnezeu. Din păcate, omul a întinat toate aceste daruri divine, degradându-și sănătatea fizică, psihică și spirituală. Stilul nostru de viață stresant și imoral, viciile (alcool, tutun), poluarea mediului înconjurător (aerul, apa, solul), modificarea genetică a alimentelor sau nivelul ridicat de radiaţii de toate felurile la care suntem expuși în fiecare clipă, ne transformă corpul într-un depozit de toxine și aciditate (acidoza) care slăbesc puterea sistemului imunitar și facilitează instalarea bolilor. Când lăsăm să se acumuleze în corp aciditate și toxine, ne scădem atât de mult frecvența energetică a corpului, încât vindecarea problemelor de sănătate devine un obiectiv din ce în ce mai greu de realizat cu ajutorul medicinii clasice, alopate. Atunci ne îndreptăm speranța către metode și remedii terapeutice complementare, revoluționare.

O astfel de soluție revoluționară este și acest Program de Sănătate pe care ți-l prezint mai jos și care îți restabilește sănătatea trupească, echilibrul psihic și energetic. El completează în cel mai fericit mod metoda RECALIBRAREA FIINȚEI care tratează ființa umană pe toate cele trei niveluri ale sale, simultan (trup, energie, spirit), și nu separat sau incomplet, așa cum se întâmplă atunci când apelăm numai la tratamentele medicamentoase sau numai la terapii energetice.

RECALIBRAREA FIINȚEI te îndrumă spre o cunoaștere și un mod de viață corect, spiritual, fără de care orice alt beneficiu pentru viața și ființa ta nu este posibil, oricât ne-am minți.

Programul Revoluționar de Sănătate îți construiește un mod de viață sigur și eficient pentru a-ți regăsi și menține homeostazia organismului, învățându-te cum să te hidratezi și să te alcalinizezi corect, cum să elimini paraziții și toxinele din corp.

Ține minte: Spiritul sănătos, mintea echilibrată și sufletul liniștit locuiesc doar într-un trup alcalinizat și curat.

____________________________________

Cei 3 PAȘI (Hidratare - Alcalinizare, Deparazitare și Detoxofiere) ai PROGRAMULUI REVOLUȚIONAR DE SĂNĂTATE face subiectul SEMINARIUNLUI GRATUIT cu tema EDUCAȚIE PENTRU O VIAȚĂ ECHILIBRATĂ.

PREZENTAREA SEMINARULUI: APA reprezintă sursa primordială a susținerii și menținerii vieții pe planetă. Și omul este dependent de apă, pentru că 70 % din corpul său este alcătuit din apă; fără apă, omul nu supraviețuiește mai mult de 5 zile. Dar viața lui este pusă în pericol și de lipsa calității apei. Este extrem de important ca apa pe care o furnizăm corpului său să fie benefică și să îndeplinească acele calități care să ne ajute organismul să funcționeze normal, așa cum era apa de izvor curgătoare, oxigenată, alcalină și structurată anume pentru a fi integrată cu ușurință în celulele umane, într-un cunvânt, VIE. Rolul apei pentru organismul nostru este foarte important, întrucât toate procesele metabolice se desfășoară în exclusivitate în mediu lichid. Sângele, limfa, lichidul intercelular și intracelular, saliva, transpirația, sucul gastric, bila, urina conțin apă în care sunt prezenți reprezintă diverși metaboliți. Apa pe care o consumăm în fiecare zi nu mai are o structură identică cu cea de care are nevoie organismul uman, iar acest aspect produce mari dificultăți în funcționarea organismului, de la nivel de celulă, până la organe și sisteme anatomo-functionale. Ce să mai vorbim de faptul că mulți dintre noi au înlocuit apa de băut cu băuturi carbogazoase sau alcoolice, cafea ceai, sucuri îmbuteliate care conțin conservanți, coloranți sau alți aditivi de sinteză și care contribuie mai mult la eliminarea rapidă a apei conținute, decât la asimilarea acesteia, producând un șir de dezechilibre bio-chimice. Ființa umană a fost concepută ca organism alcalin, iar cea mai mare amenințare pentru rezerva lui alcalină o reprezintă excesul de proteine și reziduurile acide ce nu pot fi eliminate. Singura apă care îndeplinește toate funcțiile de care are nevoie corpul uman este APA VIE STRUCTURATĂ, indispensabilă vieţii, cu rolul de a asigura desfăşurarea normală a proceselor metabolice din organism. Ea trebuie să aibă un pH alcalin, între 7, 35 și 9, un nivel de antioxidanți situat între – 200 și -500, să conțină mineralele specifice organismului și să aibă o structură care să îi permită penetrarea cu ușurință a membranei celulare. MARE ATENȚIE: Din verificările pe care le-am făcut și le fac permanent echipele noastre de medici, inclusiv la seminarele pe care le susținem cu public, APA DIN COMERȚ NU RESPECTĂ DECÂT CONDIȚIA PH-ULUI ALCALIN dar, de multe ori, nici acela nu este conform cu eticheta publicitară. Programul de Sănătate pe care îl promovăm îți oferă soluția cea mai eficientă, sigură și comodă de a transforma orice apă la care ai acces, inclusiv apa de la robinet, în APĂ VIE STRUCTURATĂ, adică acea apă care îndeplinește toate condițiile de mai sus pentru a fi sută la sută benefică organismului tău.

Mulți dintre noi cred că boala de care suferă este o problemă care-l privește în primul rând pe medicul la care apelează, pentru că așteaptă ca de la el să le revină sănătatea pe care și-au pierdut-o. Unul de aspectele pe care omul le trece în plan secundar atunci când este vorba despre păstrarea sănătății este cel legat de cantitatea de toxine pe care le conține corpul său, toxine ce provin de la paraziți și din alimentația și medicamentația de zi cu zi. Noi, oamenii, suntem ființe intens parazitate. Trupul uman este suficient de mare pentru a furniza adăpost și hrană unei cantități între 3 și 5 kg de paraziți. Există sute de tipuri de musafiri nepoftiți care trăiesc în intestine, limfă și chiar organe – de la dimensiuni foarte mici, microscopice, până la câțiva zeci de centimetri. Acești paraziți produc și eliberează in organism toxine specifice, care se adaugă celor pe care omul și le administrează singur prin aerul, apa și hrana poluată, incluzând aici tutunul, alcoolul, drogurile. Cercetări științifice din anii 1990 au descoperit că adevărata cauză a cancerului, este un parazit, trematodul intestinal Fasciolopsis buskii, a cărui prezență a fost dovedită în fiecare caz de cancer cercetat, indiferent de tipul acestuia. Există teorii conform cărora eczema se datorează viermilor cilindrici, schizofrenia și depresiile sunt declanșate de anumiți paraziți din creier și că multe din bolile de inimă sunt cauzate de Dirofilaria, un parazit care se stabilește și în inima câinilor. Paraziții produc o mare cantitate de amoniu ca excreții. Aceasta substanță este foarte toxică mai ales pentru creier și produce tulburări ale somnului și anxietate. În general, efectul toxinelor în organismul uman este devastator: reduc capacitatea sa de funcționare normală și de vindecare, provocând leziuni la nivel celular, distrugând țesuturi și organe și agravând afecțiunile deja existente. Într-un organism plin de toxine se mențin dezechilibrele energetice, metabolice și glandulare care perturbă structurile funcționale, nu doar la nivelul corpului fizic, ci și al corpului mental și spiritual. DEPARAZITAREA și DETOXIFIEREA au ca scop anihilarea paraziților și curățarea organismului de toxinele acumulate de acesta.

PROGRAMUL DE SĂNĂTATE pe care îl promovăm oferă soluții eficiente și sigure precum și un algoritm de numai 5 săptămâni, verificat pe sute de pacienți, care s-au vindecat de boli digestive, neurologice, cancere, alergii și multe altele, ca urmare a hidratării-alcalinizării, deparazitării și detoxifierii.

Produsele pe care medicii noștri le recomandă în cadrul acestui PROGRAM REVOLUȚIONAR DE SĂNĂTATE , atât pentru Hidratare-Alcalinizare, cât și pentru Deparazitare și Detoxifiere sunt suplimente naturale produse de Firma CORAL.

____________________________________

DE CE ECHIPA DE DOCTORI A ALES PRODUSELE CORAL?

Pentru că:

Se adaptează programului de sănătate și îl fac ușor de învățat și de aplicat;

Sunt autorizate și sigure. Fiecare pachet este un produs unic pentru care compania își asumă răspunderea - Certificat GMP;

Suplimentele sunt realizate în laboratoarele RBC;

Sunt produse fabricate după tehnologia nanoclusterilor cu absorbție digestivă și celulară foarte ridicată și cu efecte vizibile după primele 3-7 zile de consum și nu după 3 luni, ca în cazul vechilor tehnologii;

Reprezintă un bun raport între calitate și preț;

Sunt ușor de utilizat inclusiv de către persoanele care nu au cunoștințe de nutriție sau de natură medicală;

Consumatorilor li se poate explica mai ușor cum și de ce să facă un program complet;

Compania vine în ajutorul cosumatorilor prezentând produsele în pachete caracteristice celor 3 PAȘI din Programul de Sănătate, Hidratare-Alcalinizare, Deparazitare, Detoxifiere ușurând astfel alegerea produselor de către cei care au nevoie de ele.

Programul 2 ColoVada Plus este singurul program complet de detoxifiere din lume care are 4 zile de POST ASPRU;

Printre suplimentele din compania Coral sunt produse care ajută la decalcifierea glandei pineale și amplifică capacitățiile extra-senzoriale.;

Pulberea Coral Mine provine din coralul de apă adâncă din Marea Japoniei;

Coral Mine este un filtru de buzunar ușor de folosit, care înlocuiește cu succes alte filtre costisitoare; conține peste 70 de minerale necesare organismului și ADN-ului uman.

Programul Revoluționar de Sănătate îți construiește un mod de viață sigur și eficient pentru a-ți regăsi și menține homeostazia organismului, învățându-te cum să te hidratezi și să te alcalinizezi corect și cum să elimini paraziții și toxinele din corp.

Cei 3 PAȘI ai PROGRAMULUI REVOLUȚIONAR DE SĂNĂTATE sunt o călătorie sigură către redobândirea sănătății noastre trupești și emoționale.

Pentru înregistrarea în Clubul Coral și achiziționarea programului de sănătate - CLICK AICI

ÎȚI RECOMAND CU DRAG!