Dr. Gabriela Chivu

Dr. Gabriela Chivu

Name*
Email address*
Phone number*
Subject*
Message*

#CUNOASTEREA inseamna PUTERE

Online - Seminar educație pentru o viață echilibrată (Hidratare-Alcalinizare, Deparazitare, Detoxifiere).

🙏 Salutare om bun, Te invit împreună cu cei dragi, să participi la următorul seminar unde îți vom prezenta un concept unic în lume. .

👥 Gazde: Mihai Lucian, Adriana  Istrate si Gabriela Chivu.

🗓️ Program: Data: 13 Aprilie Orele: 20:00 – 21.00. 

✅ Pentru participarea ta la seminar și pentru a primi datele de logare la platforma Zoom este necesar să te înscrii completand formularul de mai jos: 📞 Pentru alte detalii sunați direct la 0768822980

________

💧 Hidratarea celulară este esențială pentru vindecarea oricărei afecțiuni! Este dreptul tău să afli că fără hidratare corectă este imposibil să vindeci orice boală sau să-ți păstrezi sănătatea! .

❗ Este foarte important ca fiecare om să învețe ce fel de lichide trebuie să consume și modul în care trebuie să le consume, altfel spus să adere la una dintre cele mai eficiente terapii, aceea prin hidratare, care are efecte uimitoare asupra încetinirii procesului de îmbătrânire și stoparea apariției bolilor asociate cu hidratarea.

________

❓ Ce-ai zice dacă ai ști că trupul uman poate adăposti, în mod normal, o cantitate între 3 și 5 kg de paraziți? Există peste o mie de tipuri de paraziți care trăiesc în corpul uman, în intestine, limfă și chiar organe, de la dimensiuni foarte mici, microscopice, până la câțiva zeci de centimetri. ________

👥 Impreuna cu colegii mei din Recalibrarea Fiintei te asteptam cu drag!

Prin completarea formularelor de inscriere de pe acest site va declarati acceptul pentru prelucarea datelor cu caracter personal conform GDPR (vezi pagina site).

In cazul in care NU mai esti de accord cu procesarea datelor personale trimite e-mail la: cgchivu@yahoo.com

Pentru înscrierea și achiziționarea programului de sănătate - intra pe acest site la "PROGRAM DE SANATATE".

Dacă întâmpini dificultăți la crearea contului sau la comenzi apelează la tel. 0768822980.

Înscrierea ta în CLUBUL CORAL este GRATUITA și este necesară pentru a procura acest program unic în lume cât și alte produse de excepție cu o reducere de 20%.

Programul cuprinde 3 pași: Hidratarea - Alcalinizarea, Deparazitarea și Detoxifierea.

Te imbratisez cu drag