Dr. Gabriela Chivu

Dr. Gabriela Chivu

Prin completarea formularelor de inscriere de pe acest site va declarati acceptul pentru prelucarea datelor cu caracter personal conform GDPR (vezi pagina site). In cazul in care NU mai esti de accord cu procesarea datelor personale trimite e-mail la: cgchivu@yahoo.com

Name*
Email address*
Phone number*
Subject*
Message*

Biorezonanta SCIO

 

Aparatul de biofeedback SCIO scanează corpul pacientului ca un detector de viruşi pe calculator, cautând viruşi, alergii, toxine, disfuncţionalităţi, intoleranţă alimentară;  raportează reacţia şi rezonanţa biologică în corpul persoanei testate indicand nevoile, disfuncţiile şi vulnerabilităţile.

Rezultatele obţinute sunt diferite de radiografii, de analizele de sânge, etc., pentru ca ne dau informatii despre fluxul de energie în corpul persoanei testate şi despre direcţia în care corpul concentrează această energie.

Principala calitate a aparatului SCIO este capacitatea de a masura tiparul energetic al pacientului si de a trata aberatiile campului energetic ale acestuia.

SCIO ofera posibilitatea conectarii cu pacientul de la nivelul fizic pana la cel eteric, de la cele mai dense pana la cele mai fine nivele vibrationale.

Capacitatea de autofocalizare a aparatului face ca terapiile sa fie realmente efective si potrivite fiecarei persoane in parte; terapiile prin biofeedback sunt sigure si se adapteaza in permanenta la raspunsul pacientului.

BIOREZONANTA SCIO se poate face atat la cabinet cat si in modul VIRTUAL.

In aceasta perioada programarile/confirmarea se fac doar la tel. 0768822980.

Costul unei ședințe individuale online este de 100 ron / 60min.

Costul unei ședințe individuale la cabinet este de 200 ron / 60min.

Pentru alte detalii vă rog să sunați la numărul de tel. 0768822980

Tariful afisat este valabil doar pe perioada acestei crize.