Dr. Gabriela Chivu

Dr. Gabriela Chivu

Ce este BIOREZONANTA magnetica?

BIOREZONANTA este o metodă de testare și echilibrare a organismului pe baza principiilor fizicii cuantice. BIOREZONANTA este o terapie alternativă care propune atât o metodă de diagnostic, cât și de tratament, ambele bazate pe investigarea undelor electromagnetice pe care le emite organismul uman.

Semnalele undelor electromagnetice emise de corpul uman reprezintă starea specifică a organismului uman din acel moment și acestea sunt diferite în funcție de starea corpului, sănătate, boală, etc. Dacă putem determina aceste semnale electromagnetice, putem determina starea corpului. Folosind medicină cuantică că baza teoretică, acest echipament electronic colectează câmpul magnetic slab al celulelor corpului uman, îl analizează și determina starea de sănătate a persoanei testate, principalele sale probleme, scoțând în evidență recomandări standard de prevenire a bolilor.

Aparatul de biorezonanta are că principiu de funcționare analiză cuantică a rezonanței magnetice și implică inovații de tehnologie avansată din medicină, bio-informatică, inginerie și din alte domenii.

 

Folosind medicină cuantică că baza teoretică, aparatul colectează câmpul magnetic slab al celulelor corpului uman, îl analizează și determina starea de sănătate a persoanei testate, principalele sale probleme, scoțând în evidență recomandări standard de prevenire a bolilor.

Aparatul de biorezonanta ajută la aflarea stării de sănătate a întregului corp și are avantajul că poate să fie folosit ca un ghid complet, non-invaziv, practic, simplu, rapid, economic.

Medicină cuantică ne pune la dispoziție o metodă de investigare și terapie care se bazează pe stimularea organismului uman cu unde electro-magnetice de frecvente non-invazive și măsurarea răspunsului organismului la acești stimuli. Pe principiul că orice corp din spațiu, inclusiv corpul uman emite un câmp electro-magnetic, se investighează corpul energetic. Când acesta se modifică apar disfuncții, dezechilibre și în final boală.

Aparatul de biorezonanta (QXCI, SCIO) folosește curenți de joasă frecvența.

Componente aparat SCIO: aparat de emisie și recepție biocampuri, un pachet de programe instalat pe un computer și un tester de compatibilitate.

Care este principiul de funcționare al biorezonantei?

Pe scurt, în timpul consultatiei, aparatul măsoară parametrii de rezonanță și reactanta ai organismului. Prin măsurători electrofiziologice el colectează mii de parametrii într-un timp foarte scurt. Aceste date sunt apoi calculate, analizate și redate într-o formă familiară medicului de un computer. În timpul testării, dispozitivul rezonează cu mii de țesuturi, organe, nutrienți, toxine și alergeni într-o sutime de secundă și înregistrează valorile la care organismul reacționează.

Aparatul scanează organismul pacientului așa cum un program anti-virus scanează un computer, căutând orice fel de virusuri, deficiențe, slăbiciuni, alergii, anormalități sau sensibilități.

Diferențele energetice conduc la stabilirea stării de sănătate a persoanei investigate, a predispozitiilor și riscului asociat.

Aparatele și principiile de funcționare au fost folosite de NASA pentru testarea astronauților.

Prin intermediul unor senzori se analizează în 5 minute aproximativ 10.000 de parametri care se compară cu valorile din baza de date a softului.

Ce acuratețe au dispozitivele de biorezonanta?

Aceste dispozitive pot detecta cu mare probabilitate (acuratețe între 80-90%) în faze incipiente, modificările survenite în starea de sănătate. Pentru comparație, RMN-ul depistează afecțiuni de gastroenterologie cu o precizie de 30-34%.

Pe baza informațiilor obținute se pot evalua următoarele aspecte:

1. Dezechilibrele energetice

2. Diagnosticul fizic care cuprinde:

i) Dezechilibre hormonale

îi) Starea sistemului imunitar

iii) Nivelul de toxicitate din organism

iv) Deficiențele cromozomale

v) Deficiențele nutriționale = nivelul vitaminelor, mineralelor, enzimelor, acizilor grași nesaturați

vi) Nivelul de hidratare și oxigenare a organelor

vii) Agresiunea patogenilor asupra organismului = alergeni, paraziți, bacterii, viruși, fungi.

3. Nivelul de stres nervos, oboseală și capacitatea de reacție a organismului față de stresul nervos.

Ceea ce oamenii s-au obișnuit să numească boală poate fi numai un simptom al unui dezechilibru energetic, a unei disfuncții organice datorată fie deficitelor nutriționale, fie incarcaturilor genetice, dar mai ales agresiunilor din mediul înconjurător (fizic sau social) a ceea ce numim stresori. Aceștia pot fi stresori nervoși, stresori chimici (poluare, toxine alimentare, medicamente), stresori fizici (câmpuri energetice malefice, radiația calculatoarelor, telefoanelor mobile, antenelor).

Medicină tradițională orientală spune că boala (numită mai bine disfuncție organică) se manifestă mai întâi prin dezechilibre energetice, atentionând sau NU organismul prin anumite simptome.

A nu lua în seama aceste semnale, sau a le anihila, prin tratamente simptomatice, înseamnă a lasă problema de sănătate să evolueze spre degenerarea celulelor, țesuturilor, organelor. Această este boala și din acest stadiu, vindecarea este parțială sau imposibilă.

Prin ce diferă biorezonanta față de celelate metode de diagnostic?

Informațiile furnizate de aparatul de biorezonanta sunt fundamental diferite față de cele oferite de radiografii, analize de sânge etc., din moment ce ne vorbesc despre starea energetică a întregului organism, luat că un tot, și despre direcția în care organismul își concentrează energia.

Analiză globală a întregului organism și nu doar a câtorva ml de sânge, are o acuratețe mult mai mare, erorile survenind mult mai rar.

Odată măsurate nivelurile de vitamine, aminoacizi, nutrienți, minerale, enzime, zaharuri, toxine, hormoni, bacterii, fungi, virusuri, sănătatea și echilibrul organelor interne, aparatul compară toate aceste valori cu normele etalon din baza de date.

De fapt, descoperă orice lucru care afectează sănătatea.

Avantajele metodei biorezonanta (biofeedback) rezidă tocmai în rolul depistării dezechilibrelor în stadii incipiente ale bolii și în posibilitatea echilibrării organismului prin reducerea stresului și stimularea cu frectvente potrivite a imunității, refacerea vitalității celulare, reglarea funcțiilor și redarea echilibrului energetic.

Organismul este acela care are toate pârghiile pentru a se vindecă, trebuie doar stimulat, și acest lucru în stadii în care nu s-a ajuns la procese degenerative.

Metodă în sine este foarte eficientă că metodă de prediagnosticare, pentru îndrumarea persoanelor investigate spre serviciile medicale de specialitate, acolo unde diagnosticul simptomatic alopat nu a relevat cauzele afecțiunilor.

Recomandările oferite se referă ÎNTOTDEAUNA și la schimbarea modului de viață, a obiceiurilor nesănătoase (fumat, consum excesiv de alcool, de dulciuri, de grăsimi săturate, înlocuirea acestora cu grăsimi nesaturate), alocarea unui interval de timp pentru activități fizice, sport, recomandări de gândire pozitivă, de protejare față de stresorii de toate tipurile.

Care ar fi avantajele acestei metode de diagnostic comparativ cu medicină alopată?

Acest lucru este extraordinar, deoarece permite depistarea din timp a acestor boli când ele încă nu pot fi detectate prin alte metode de diagnostic, ceea ce permite o excelență profilaxie a lor.

Are mare precizie, este sigură, neinvazivă și nedureroasă (pacientul stă așezat liniștit pe un scaun și Nu necesită pregătiri anterioare, economie de timp și bani.

Aduce informații care s-ar putea obține doar după consulturi la diferiți medici specialiști și analize de la multe laboratoare descoperă procesele patologice într-o faza preclinica a dezvoltării lor, când n-au apărut încă simptome și dezechilibre majore, permițând astfel profilaxia și tratamentul precoce oferă o imagine de ansamblu, permițând asocieri tip cauza-efect între diferitele dezechilibre din organism diagnosticul este ecologic, lipsit de efecte secundare, inclusiv pentru copii, gravide sau pacienți foarte slăbiți.

Obtine selectarea individuală a unei combinații de remedii pe baza rezultatelor obținute prin analiză computerizată, verificarea eficienței oricărui tratament printr-o metodă obiectivă computerizată vizualizabila și de către pacient.

Dintre multiplele avantaje pe care le are biorezonanta, se pot enumeră: de departe, cel mai important avantaj constă în faptul că aparatul depistează din timp anumite boli grave, cum ar fi tumorile, etc., înainte că acestea să se manifeste în corpul fizic, având în vedere că mai întâi dezechilibrul apare în sfera bioenergetica a organismului, și de-abia apoi în corpul fizic.

 

Dupa evaluarea generala prin biorezonanta magnetica se pot urma terapiile de echilibrare, tratare si reducere a stresului, care au efecte benefice asupra intregului organism.

Atunci cand organismul se imbolnaveste si starea de bine dispare, apar si multiple disfunctii organice si dezechilibre. Cu ajutorul terapiilor de echilibrare prin biorezonanta magnetica, reusim sa aducem organismul la starea de bine, sanatate si echilibru fizic, energetic, emotional, mental si spiritual.

TERAPIILE SCIO de echilibrare sunt non-invazive si nu au efecte secundare asupra organismului si a mediului inconjurator si se pot face si in MODUL VIRTUAL (❤️❤️❤️ online).

👍SCIO este aprobat de Ministerul Sanatatii pentru utilizarea prevăzută, ca un aparat de biofeedback.

BIOREZONANTA - SERVICII OFERITE

Evaluare generala a starii de sanatate

Terapii de echilibrare si tratare afectiuni organe si sisteme

Tratarea starii de oboseala si cresterea tonusului

Terapii de tratare inflamatii si dureri

Terapie de recuperare dupa AVC, infarct, chimioterapie, interventii chirurgicale

Terapii de crestere a sistemului imunitar

Terapii de tratare a sistemului nervos si neurologice

Terapii de stimulare a circulatiei (artere, vene, limfa)

Terapii de tratare a sistemului digestiv

Terapii de tratare a sinuzitei

Terapii de tratare a afectiunilor oculare

Terapii de tratare a afectiunilor de piele

Terapii de tratare alergii

Terapii pentru cresterea performantei la sportivi si recuperare fizica dupa accidente

Terapii de tratare si stimulare a functiilor cerebrale

Terapii de tratare a stresului, depresiei, anxietatii si insomnie

Stimularea memoriei

Tratarea traumelor emotionale

Dezvoltare personală si NLP

Relaxare cerebrala

Imbunatatirea calitatii somnului

Stimularea glandei pineale

Deschiderea celui de-al trei-lea ochi

Claritate mentala

Terapii de detoxifiere

Detoxifierea organismului de la nivel celular si intacelular

Detoxifierea sistemului limfatic

Detoxifiere tesut subcutanat si piele (celulita)

Detoxifiere digestiva

Detoxifiere hepatica

Detoxifierea sangelui

Detixifiere de mercur si de metale grele specifice

Detoxifiere de radiatii

Detoxifiere de toxine industriale

Detoxifiere de alcool, cofeina, nicotina, dioxid de carbon, droguri, medicamente alopate, etc…,

Detoxifiere de parabeni, aditivi alimentari, fluor, etc…,

Terapii de tratare dezechilibre metabolice si hormonale

Terapii de tratare a tiroidei

Terapii de tratare afectiuni mamare

Tratament anticelulitic si tesut adipos, prin eliminarea surplusului de lishid Terapii de lichefiere a grasimilor (colesterol si trigliceride)

Terapii pentru imbunatatirea vietii sexuale

Tratarea pentru infertilitate la femei

Terapii pentru reglarea ciclului menstrual si reducerea durerilor

Terapii de tratare a tulburarilor pre menopauza si post menopauza

Terapii de regenerare, intinerire si infrumusetare

Regenerare celulara

Regenerare ADN

Refacerea elastinei

Refacerea colagenului

Lifting facial

Tratare cearcane

Indepartarea petelor de pe fata

Tratarea tenului uscat si deshidratat

Echilibrarea tenului gras

Tonifierea tenului Intinerire generala a organismului

Stoparea caderii parului

Tratarea celulitei

Drenaj limfatic

Terapii pe corpurile energetice

Echilibrarea si armonizarea aurei

Terapie de tratare si armonizare a chacrelor

Acupunctura prin impuls energetic (fără ace) pe meridianele energetice Cresterea vibratiei si crestere spirituala

Activarea corpului de lumina

Activarea campului de orgon

Deblocarea karmei

Reprogramarea karmei

Cresterea potentialului personal de realizare

Prin completarea formularelor de inscriere de pe acest site va declarati acceptul pentru prelucarea datelor cu caracter personal conform GDPR (vezi pagina site). In cazul in care NU mai esti de accord cu procesarea datelor personale trimite e-mail la: cgchivu@yahoo.com

Name*
Email address*
Phone number*
Subject*
Message*

Biorezonanta SCIO - SEDINTE INDIVIDUALE - PROGRAMARE - COST

 

BIOREZONANTA SCIO se poate face atat la cabinet cat si in modul VIRTUAL.

In aceasta perioada programarile/confirmarea se fac doar la tel. 0768822980.

Costul unei ședințe individuale ONLINE este de 200 ron / 60minute si include si recomandare de remedii homeopate si dietetice dupa caz. 

Costul unei ședințe individuale LA CABINET este de 250 ron / 60minute si include si recomandare de remedii homeopate si dietetice dupa caz.