Dr. Gabriela Chivu

Dr. Gabriela Chivu

Name*
Email address*
Phone number*
Subject*
Message*

SEMINAR GRATUIT ONLINE – 02.09.2020

ABORDAREA COMPLETA A VINDECARII

Dacă dorești să participi, te rog înscrie-te completand formularul de mai sus.

Vei primi o consiliere GRATUITĂ și completă, care analizează problema ta din toate punctele de vedere: medical, psihologic, parapsihologic și teologic.

Trăim într-o lume din ce în ce mai dură și mai provocatoare, care ne solicită un efort de adaptare tot mai mare. Pe zi ce trece grijile pentru noi și familiile noastre, pentru cei dragi, se înmulțesc și ne copleșesc, ne confruntăm cu tot felul de noi temeri, de gânduri și emoții contradictorii.

Mulți dintre noi ne întrebăm retoric, de ce trebuie să trecem prin anumite boli și necazuri, de ce nu reușim să ne împlinim dorințele, de ce ni se tot repetă în viață întâmplări dureroase. Câteodată simțim haos și confuzie în jurul nostru dar și în propria noastră ființă și ne-ar prinde bine să cunoaștem cât mai multe răspunsuri, să fim ajutați să găsim soluții, să ne ordonăm și să ne clarificăm aspectele vieții.

Dacă și tu te regăsești între cei de mai sus și ai nevoie de o mână de ajutor, noi suntem gata să ți-o întindem și să te sprijinim.

De aceea, te invit să participi la o întâlnire de discuții libere în care să primești răspunsuri la întrebările care te macină despre problemele tale de sănătate sau de viață.

Vei primi o consiliere GRATUITĂ și completă, care analizează problema ta din toate punctele de vedere: medical, psihologic, parapsihologic și teologic.

Vor fi la dispoziția ta: Psih. Lucian Mihai, Dr. Gabriela Chivu și Astrolog/Numerolog Mihaela Diniță pentru a-ți răspunde pe loc la întrebările care te frământă, pentru a te ajuta să găsești cele mai bune soluții la problemele cu care te confrunți.

Această întâlnire se va desfășura online în data de 02 Septembrie începând cu ora 20.00 .

Te așteptăm cu drag!

Prin completarea formularelor de inscriere de pe acest site va declarati acceptul pentru prelucarea datelor cu caracter personal conform GDPR (vezi pagina site).

In cazul in care NU mai esti de accord cu procesarea datelor personale trimite e-mail la: cgchivu@yahoo.com

Te rog să trimiți acest mesaj și prietenilor tăi (din Facebook sau WhatsApp).

Sunt sigur că și ei au nevoie de aceste informații prețioase.

Te imbratisez cu drag