Dr. Gabriela Chivu

Dr. Gabriela Chivu

Name*
Email address*
Phone number
Subject
Message*

Tratament pentru slabit

Numai VIATA poate hrani VIATA!

In abordarea conceptului hrana (mancare) versus aliment pornim de la realitatea fiintei umane ca entitate duala TRUP si SUFLET.

Legatura TRUP - SUFLET este biunivoca si de neseparat, incat ascensiunea spirituala are efecte extrem de benefice asupra trupului iar o nutritie adecvata, optima, in vederea ameliorarii functiilor trupului, poate crea conditii favorabile dezvoltarii formelor de manifestare plenara a spiritului. 

TRUPUL prin pacatele lui, poate condamna SUFLETUL, condamnandu-se, astfel, pe el insusi in aceasta viata la nefericire, boala trupeasca si sufleteasca. 

Intelegand cum este creat universul existentei, intaietatea sufletului si respectul pentru trupul prin care sufletul se manifesta, vom sti sa avem grija de noi insine, sa ne hranim cum se cuvine ambele aspecte ale fiintei (trup si suflet). 

Alimentele moderne contin molecule straine matricei mancarii naturale, chimicale (E-uri), molecule toxice rezultate din prelucrarea excesiva (pasteurizare, sterilizare), prin iradiere cu radiatii ionizante (sterilizare). Bolile induse de alimente sunt boli informationale care deregleaza productia de energie mitocondiala generand un excess de radicali liberi , stress oxidativ si inflamatie silentioasa, subclinica, cronica. 

Abordarea alimentatiei este multidisciplinara (medic si psiholog), pornind de la realitatea fiintei umane ca entitate duala TRUP si SUFLET:

Dr. Gabriela Chivu

Psiholog Mihai Lucian