Dr. Gabriela Chivu

Dr. Gabriela Chivu

Name*
Email address*
Phone number
Subject
Message*

CURS RECALIBRAREA FIINTEI cu MIHAI LUCIAN

💚 RECALIBRAREA FIINȚEI cu Lucian MIHAI

Data: București - 7 August 2021

Locația: Hotel Capital Plaza

Orele: 10:00 - 17:00

CURSUL CARE NU VINDE, CI VINDECĂ!

❤️ Omule drag, noi oamenii avem deseori comportamente potrivnice bunului nostru mers în viață, la baza cărora stau emoții puternice, în care ne blocăm și nu mai putem progresa.  

De cele mai multe ori nu știm să alegem cum e mai bine pentru noi, suntem lipsiți de curaj sau  entuziasm. Și tu ai simțit poate de multe ori fiorii reci ai fricilor de tot felul, de la frica de un examen sau de a vorbi în public, până la frica de a pierde ceva, de a fi abandonat de cineva, de a te îmbolnăvi sau de a muri.

Viața e cu de toate. Te duce și în zone în care observi că  îți pierzi răbdarea, memoria, atenția, că  azi te doare ceva, mâine altceva și uite așa încep îngrijorările și insomniile. Simți mânie, ură, revoltă, te macină grijile sau stresul, refuzi să ierți, te copleșește rușinea sau vinovăția.  Sau ești decepționat, lipsit de speranță, dezarmat, dezorientat, trist.

De aceea, viața ta pare grea sau  goală și searbădă, iar tu incapabil de realizări, ceea ce te conduce, normal, la sentimentul de neputință și nefericire.   Și-ți spui: ”Asta e! Asta e viața mea, nu am ce să fac! ” sau și mai grav: ”Așa vrea Dumnezeu!”

Tatăl Ceresc nu ne vrea nici bolnavi, nici săraci, nici nefericiți!

Ce ai zice dacă ți-aș spune că majoritatea persoanelor care au resimțit aceste stări dificile și apăsătoare au învățat cum să le înlăture și să își regăsească puterea și pofta viață?

Că în prezent se bucură de  fiecare zi și că  existența lor goală și searbădă a căpătat sens și strălucire?

Sunt acele persoane care au înțeles că fericirea vine atunci când trăiești cât mai aproape de drumul și de misiunea pentru care te-ai născut. S-au săturat să se complacă într-o viață în care nu se simt fericiți și au făcut primii pași în a cunoaște mai mult despre aceste lucruri.

Au venit la Cursul de Recalibrare a Ființei.

📚 Acest Curs nu îți servește lozinci obosite și expirate, ci soluții clare și concrete! Eu m-am săturat de ”Gândește pozitiv!”, ”Fii tu însuți! ”,”Conectează-te cu Sinele tău”, etc.

Cursurile de dezvoltare personală sunt pline de astfel de îndemnuri. Si nu e nimic greșit în ele, doar că sunt dificil de aplicat când nu ai instrumentele potrivite, necesare.  E greu de înțeles CUM să faci toate astea . Și de aceea, rezultatele schimbării vin greu, cu întârziere sau deloc.

La cursul RECALIBRAREA FIINȚEI vei primi toate instrumentele de care ai nevoie. Cel mai important este cunoașterea mecanismului de funcționare al vieții. Atunci vei înțelege cauzele tuturor  problemelor tale. Iar când le vei conștientiza, te vei elibera de ele știind clar ce ai de făcut. Nu e nimic trucat, nimic magic, nimic nefiresc.

❤️ Acest curs nu vinde, ci oferă adică, prestația tuturor celor care îți vor transmite învățăturile prețioase obținute cu ani de studii și  documentare este GRATIS!

Nu este nici singura, nici principala calitate a cursului, care se vrea astfel accesibil tuturor.  Știu, pare incredibil! Și eu, și echipa mea  formată din medici, psihologi și  tehnicieni în nutriție și biorezonanță ne-am asumat  din prima clipă faptul că în ziua de azi oamenii sunt suspicioși când li se fac daruri, pentru că se gândesc că ele ascund ceva necurat sau că îi  obligă la un contraserviciu.

Cu răbdare și exemple personale pozitive, poate ne schimbăm cu toții mentalitatea asta. Adevărul este că știm că numai DĂRUIND POȚI DOBÂNDI. Iar ceea ce dobândim noi cu bună-credință și dragoste față de Creație și față de semenii noștri este propriul sens al  vieții. Nu așteptăm nimic de la tine, omule drag.  Noi doar ne  împlinim scopul pentru care am venit în această lume. Da, mai sunt și oameni ca noi, fericiți și împliniți cu viața lor, fericiți și împliniți când dăruiesc!  

Pe scurt, ce vei obține  la acest curs?  

✅ Descoperi care sunt valorile FIINȚEI omenești, vei înțelege CINE EȘTI TU și care sunt reperele firești ale vieții.

✅ Înveți deprinderea cultului sănătății complete, singurul proces corect și necesar, la îndemâna tuturor.

✅ Înveți despre mecanismele puternice de autovindecare și regenerare pe care corpul uman le posedă atunci când  homeostazia se păstrează în parametrii ei fiziologici.

✅ Înveți câteva reguli simple pentru schimbarea obiceiurilor alimentare si cum să eviți dependenta alimentară. Înveți să păstrezi in regimul tău doar hrana plină de viață si că indiferent la ce greutate vrei să ajungi, există un număr limitat de principii alimentare de respectat.

✅ Vei identifica  adevăratele probleme cu care te confrunți în viața ta, cele din cauza cărora resimți  blocaje și obstacole în acțiunile tale. Datorită informațiilor primite,  vei ști care sunt lecțiile tale personale de viață.

✅ Înveți scum să te oprești din a-ți  satisface nevoile emotionale cu alimente nesanatoase. De exemplu, zahărul este  drog și  cu cât mănânci mai mult, cu atât vrei mai mult. Efectul este  producerea aceleiasi dependențe ca de oricare alt drog (cocaina, de ex).

✅ Te îndrum să găsesti soluția ca să traiești și să te manifești în atributele genului tău (bărbat, femeie) și să ai o relație fericită și împlinită

✅ Te îndrum să evoluezi și să îți dezvolți capacitățile extrasenzoriale cu care ai fost înzestrat încă de la naștere în această viață.

✅ Discutăm despre medicina energetică, despre starea energetică a întregului organism, luat ca un tot și despre direcția în care organismul își concentrează energia. Afli cum funcționează terapiile  energetice cu ajutorul aparatelor de biofeedback  celor mai performante existente la ora actuală și, dacă dorești, poți beneficia de o ședință gratuită online.

✅ Înveți cum sa îți păstrezi tinerețea pentru că vom vorbi nu numai despre cauzele medicale, ci si despre cauzele psihologice si despre blocajele mentale care duc la îmbătrânirea corpului si a pielii si aflam cum le putem înlătura.  

Cum ar fi dacă ai aplica în fiecare zi informația primită la curs? 

Imaginează-ți acum viața ta fără frică, fără stres, fără anxietate, fără boală. Să poți să simți intens plăcerea vieții, să fii fericit, împlinit, sănătos, bogat spiritual și prosper material. Descoperi miracolul alegerilor corecte necesare zilnic pentru a avea sănătate trupească, o viață mai bună, mai bogată.

Ar fi fantastic, așa este? 

Toate informațiile prețioase pe care le oferim la acest curs,  pot fi și ale tale!

👍 Alege acum să participi și tu!  

👍VINO INDIFERENT DE CE CREZI ACUM ÎN ACEST MOMENT.

Dacă pui la îndoială că la acest curs vei găsi soluțiile problemelor tale,  doar participând ai ocazia să vezi cu ochii tăi care e adevărul.   Eu te asigur că din tot cursul vei găsi ceva util și pentru tine, oricât de sceptic ai fi!

Măcar că îl vei recomanda cunoscuților care au nevoie de el, și tot răsare un bine din asta. Deci, ești invitat să vii! Dacă ai de la bun început încredere în acest curs, atunci cu atât mai mult îți va fi benefic, pentru că vei fi deschis la tot ceea ce îți oferă, vei conștientiza, vei accepta și apoi șansa schimbării, transformării vieții tale ÎN BINE nu îți mai poate scăpa.

👍Deci, ești invitat să vii !

 Te costă doar 50 lei - taxa de rezervare a sălii pe care o vei plăti gazdelor, pentru cele 7-8 ore de curs.  

Restul, e din partea casei, cum se spune.

Pentru că DOAR DĂRUIND, VEI DOBÂNDI!

Toți participanții la curs beneficiază gratuit de coffee break și, OPȚIONAL, de o terapie completă (biorezonanță și nutriție – 45 minute, online).

👍 👍👍 Pentru inscriere achita TAXA de sala in valoare de 50 RON si completeaza formularul de mai sus. 

Plata taxei de curs de 50 RON se face in contul, ONLINE, prin transfer bancar/homebanking: 

RO87 RZBR 0000 0600 2102 8912

Destinatar: MEDICINA INTEGRATIVA PRIN RECALIBRAREA FIINTEI

Prin completarea formularelor de pe acest site va declarati acceptul pentru prelucarea datelor cu caracter personal conform GDPR (vezi pagina site).

In cazul in care NU mai esti de accord cu procesarea datelor personale trimite e-mail la: cgchivu@yahoo.com 

---------------------------------------------------------------------------------------------

🍀Te indemn spre cunoaștere si te astept la curs.

Dr. Gabriela Chivu