Dr. Gabriela Chivu

Dr. Gabriela Chivu

Name*
Email address*
Phone number*
Subject*
Message*

SEMINAR GRATUIT - ONLINE - MEDICINA ENERGETICA

 

Eveniment online

Joi 15 Aprilie in intervalul orar 20:00 UTC+02 - 21:00 UTC+02

Preţ: gratuit · Durată: 1 ore

Public · Oricine, cu sau fără cont de Facebook

🙏🏻 Te salut om frumos,

👍 Seminarul este dedicat doar persoanelor din grupul privat de Facebook, Recalibrarea Ființei cu Mihai Lucian.

👥 Echipa este formată din Gabriela Chivu și Adriana Istrate.

🗓️ Program: Data: 15 Aprilie 2021

Ora: 20:00 ✅ Pentru participarea ta la seminar și pentru a primi datele de logare la platforma Zoom este necesar să te înscri accesând formularul de pe site.

📞 Pentru alte detalii sunați direct la 0768822980

__________

🤔 Despre ce este vorba la acest seminar?

Seminarul gratuit de biorezonanță este pentru ca tu să afli adevărul despre pașii corecți ai schimbării tale înlăturând toate manipulările.

👍 De asemenea seminarul este pentru cel care își dorește să treacă la un alt nivel, să se dezvolte din punct de vedere spiritual și să-și îmbunătățească cunoașterea.

De mii de ani se știe că menținerea sănătății înseamnă asigurarea echilibrului energetic al corpului. Diferențe ale proceselor metabolice în diferite părți ale corpului provoacă disfuncții ce se pot extinde la nivelul întregului organism.

❓ De ce este important pentru tine să participi la acest seminar?

Pentru că:

- biorezonanța este o tehnică de reechilibrare energetică a organismului uman

- medicina energetică îți oferă tehnici și procedee prin care se poate realiza prevenția afectiunilor într-un mod mai ușor de acceptat și de integrat ființei noastre.

Care sunt avantajele terapiilor de echilibrare energetică prin biorezonanță?

- aparatul îți oferă informații despre dezechilibrele care urmează să apară în corpul fizic,

- poate depista din timp anumite boli precum cancerul, tumorile, înainte ca acestea să se manifeste în corp,

- printr-o ședință de biorezonanță obții informații pe care le poți obține doar după consultații la diferiți medici specialiști și analize la mai multe laboratoare,

- ajuta la eliminarea oboselii și a stresului, și la instaurarea unei stări profunde de relaxare

- creșterea vitalității și a nivelului energetic,

- activarea și accelerarea sistemului natural de vindecare al organismului. 💥

Acestea sunt doar câteva din temele pe care le voi aborda pentru tine în cadrul acestui seminar gratuit.

________ ❤️

Te aștept cu drag

📞Pentru orice alte detalii sunați la tel. 0768822980.

Prin completarea formularelor de inscriere de pe acest site va declarati acceptul pentru prelucarea datelor cu caracter personal conform GDPR (vezi pagina site).

In cazul in care NU mai esti de accord cu procesarea datelor personale trimite e-mail la: cgchivu@yahoo.com

__________

Ce este Biorezonanța?

Biorezonanța este o terapie alternativă, recentă, ale cărei baze au fost puse la începutul anilor 1970 de medicul german Franz Morell. Ulterior în anul 1980 inventatorul american de medicină alternativă a dezvoltat dispozitivul pseudo-științific SCIO, care identifică nivelul de stres din organism.

Prin aceasta metoda a medicinei energetice înveti tehnici și procedee prin care se poate realiza prevenția într-un mod mai ușor de acceptat și de integrat ființei tale.

Ceea ce oamenii s-au obișnuit să numească boală poate fi numai un simptom al unui dezechilibru energetic, a unei disfuncții organice datorată fie deficitelor nutriționale, fie incarcaturilor genetice, dar mai ales agresiunilor din mediul înconjurător (fizic sau social) a ceea ce numim stresori.

Aceștia pot fi stresori nervoși, stresori chimici (poluare, toxine alimentare, medicamente), stresori fizici (câmpuri energetice malefice, radiația calculatoarelor, telefoanelor mobile, antenelor).

Medicină tradițională orientală spune că boala (numită mai bine disfuncție organică) se manifestă mai întâi prin dezechilibre energetice, atentionând sau NU organismul prin anumite simptome.

A nu lua în seama aceste semnale, sau a le anihila, prin tratamente simptomatice, înseamnă a lasă problema de sănătate să evolueze spre degenerarea celulelor, țesuturilor, organelor.

Această este boala și din acest stadiu, vindecarea este parțială sau imposibilă.

Prin ce diferă biorezonanta față de celelate metode de diagnostic?

Informațiile furnizate de aparatul de biorezonanta sunt fundamental diferite față de cele oferite de radiografii, analize de sânge etc., din moment ce ne vorbesc despre starea energetică a întregului organism, luat că un tot, și despre direcția în care organismul își concentrează energia.

Analiză globală a întregului organism și nu doar a câtorva ml de sânge, are o acuratețe mult mai mare, erorile survenind mult mai rar. Odată măsurate nivelurile de vitamine, aminoacizi, nutrienți, minerale, enzime, zaharuri, toxine, hormoni, bacterii, fungi, virusuri, sănătatea și echilibrul organelor interne, aparatul compară toate aceste valori cu normele etalon din baza de date.

De fapt, descoperă orice lucru care afectează sănătatea.

Avantajele metodei biorezonanta (biofeedback) rezidă tocmai în rolul depistării dezechilibrelor în stadii incipiente ale bolii și în posibilitatea echilibrării organismului prin reducerea stresului și stimularea cu frectvente potrivite a imunității, refacerea vitalității celulare, reglarea funcțiilor și redarea echilibrului energetic.

Organismul este acela care are toate pârghiile pentru a se vindecă, trebuie doar stimulat, și acest lucru în stadii în care nu s-a ajuns la procese degenerative.

Metodă în sine este foarte eficientă că metodă de pre-diagnosticare, pentru îndrumarea persoanelor investigate spre serviciile medicale de specialitate, acolo unde diagnosticul simptomatic alopat nu a relevat cauzele afecțiunilor.

Recomandările oferite se referă ÎNTOTDEAUNA și la schimbarea modului de viață, a obiceiurilor nesănătoase (fumat, consum excesiv de alcool, de dulciuri, de grăsimi săturate, înlocuirea acestora cu grăsimi nesaturate), alocarea unui interval de timp pentru activități fizice, sport, recomandări de gândire pozitivă, de protejare față de stresorii de toate tipurile.

Care ar fi avantajele acestei metode de diagnostic comparativ cu medicină alopată?

Dintre multiplele avantaje pe care le are biorezonanta, se pot enumeră: de departe, cel mai important avantaj constă în faptul că aparatul depistează din timp anumite boli grave, cum ar fi tumorile, etc., înainte că acestea să se manifeste în corpul fizic, având în vedere că mai întâi dezechilibrul apare în sfera bioenergetica a organismului, și de-abia apoi în corpul fizic.

Acest lucru este extraordinar, deoarece permite depistarea din timp a acestor boli când ele încă nu pot fi detectate prin alte metode de diagnostic, ceea ce permite o excelență profilaxie a lor.

Are mare precizie, este sigură, neinvazivă și nedureroasă (pacientul stă așezat liniștit pe un scaun și Nu necesită pregătiri anterioare, economie de timp și bani.

Aduce informații care s-ar putea obține doar după consulturi la diferiți medici specialiști și analize de la multe laboratoare descoperă procesele patologice într-o faza preclinica a dezvoltării lor, când n-au apărut încă simptome și dezechilibre majore, permițând astfel profilaxia și tratamentul precoce oferă o imagine de ansamblu, permițând asocieri tip cauza-efect între diferitele dezechilibre din organism diagnosticul este ecologic, lipsit de efecte secundare, inclusiv pentru copii, gravide sau pacienți foarte slăbiți.

Scanarea ajuta la selectarea individuală a unei combinații de remedii pe baza rezultatelor obținute prin analiză computerizată, dar si la verificarea eficienței oricărui tratament printr-o metodă obiectivă computerizată vizualizabila și de către pacient.

__________

❤ Cu drag,

Gabriela CHIVU