Dr. Gabriela Chivu

Dr. Gabriela Chivu

Name*
Email address*
Phone number*
Subject*
Message*

CURS INTERNATIONAL GRATUIT ONLINE – 14 decembrie 2020

 

CURS UNIC ÎN LUME București - 14 decembrie .

RELAȚIA DE CUPLU ȘI EXPERIENȚELE IUBIRII OMENEȘTI .

Cel mai detaliat și complet studiu al relației dintre un bărbat și o femeie. .

ATENȚIE, ÎNSCRIERILE AU ÎNCEPUT DEJA! .

Programul Cursului: Luni: 14 decembrie ; orele 17.00- 21.00, .

Taxă de participare: 100 RON .

Pentru înscriere, prezentare și testimoniale accesați link-ul de mai jos: . https://www.mihailucian.ro/.../curs-international-relatia... .

Pentru orice alte detalii sunați la tel. 0768822980.

____________________________

Dacă ființa umană se definește prin trup, spirit, și energie informată, atunci în mod sigur și relația dintre un bărbat și o femeie trebuie înțeleasă din aceleași perspective.

Nimeni nu ne poate învăța mai bine aceste lucruri decât un instructor care le stăpânește pe toate trei: Lucian MIHAI. 

De aceea, la acest curs vei afla totul despre experiențele Iubirii Omenești: Iubirile sufletelor pereche, Iubirile toxice, Iubirile karmice. 

Totul despre ce semnifică Taina Cununiei și ce efecte are asupra destinului fiecăruia și dincolo de divorț; despre energiile distructive la care îți expui relația în fiecare clipă fără să ai habar, despre manipulare și vulnerabilități sau despre orice altă problemă dorești să știi, legată de tematica acestui Curs.

Vei înțelege de unde pleacă toate neînțelegerile, suferințele și neîmplinirile, pentru că vei privi radiografia psihologică, teologică și parapsihologică a acestei experiențe atât de speciale.

Vei găsi în sfârșit răspunsurile la întrebările care te frământă, vei reuși să vindeci răni și să schimbi lucrurile în bine în viața ta de cuplu. Așa cum au făcut-o toți cei care au absolvit acest curs.

Pe câțiva dintre ei îi poți vedea în testimonialele publicate în prezentarea cursului. 

Cu alte cuvinte, Mihai Lucian te asteapta la un Curs SPECIAL: împreună vom da jos măștile, prejudecățile și resentimentele și vom descoperi doar Adevăruri care Vindecă.

Prin completarea formularelor de inscriere de pe acest site va declarati acceptul pentru prelucarea datelor cu caracter personal conform GDPR (vezi pagina site).

In cazul in care NU mai esti de accord cu procesarea datelor personale trimite e-mail la: cgchivu@yahoo.com