Dr. Gabriela Chivu

Dr. Gabriela Chivu

Name*
Email address*
Phone number*
Subject*
Message*

Seminar gratuit ONLINE – 16.09.2020

 

EDUCAȚIE PENTRU O VIAȚĂ ECHILIBRATĂ – PARTEA a I a

HIDRATARE SI ALCALINIZARE

Bună ziua,

Te invit împreună cu cei dragi, să participi la următorul seminar unde îți voi prezenta un concept unic în lume.

Gazde: Psiholog Mihai Lucian, Doctor Gabriela Chivu.

Program: 20.00 – 21.00. Pentru alte detalii sunați direct la 0768822980.

Programul seminarului ONLINE este de la 20.00 la 21.00, și va fi difuzat pe platforma ZOOM (descărcați aplicația - https://zoom.us/join).

După completarea individuală a formularului de ÎNSCRIERE la curs, vei primi pe email CONFIRMAREA (link-ul, parola), pentru participare.

Prin completarea formularelor de inscriere de pe acest site va declarati acceptul pentru prelucarea datelor cu caracter personal conform GDPR (vezi pagina site).

In cazul in care NU mai esti de accord cu procesarea datelor personale trimite e-mail la: cgchivu@yahoo.com

În cadrul acestui seminar gratuit de hidratare și alcalinizare vei învăța secretele vindecării afecțiunilor (de la cele mai simple până la cele mai grave) printr-un CONCEPT COMPLET, unic în lume.

Seminarul de hidratare și alcalinizare are la bază un studiu științific a cărui importanță și valoare au fost recunoscute înca din anul 1931 prin acordarea Premiului NOBEL autorului, doctorul în medicină și psihologul german Otto Heinrich Warburg.

La acest seminar vei înțelege cum să obții sănătatea, vitalitatea și energia trupului, precum și echilibrul mental și emoțional.

Factorii nocivi care determină degradarea sănătății fizice, psihice și spirituale sunt: stilul de viață stresant, viciile( alcool, tutun), poluarea mediului înconjurător (aerul, apa, solul) alimentele modificate genetic sau nivelul ridicat de radiaţii de toate felurile la care suntem expuși în fiecare clipă.

Toate acestea suprasolicită sistemul natural de apărare al organismului (s. imunitar) în lupta împotriva toxinelor si a aciditătii pe care acestea o creează în interiorul corpului nostru (acidoza).

Când nu combatem acidoza ne afundăm într-o stare de vibrație foarte joasă, în care problemele de sănătate devin atât de grave încât medicina clasică, alopată, nu mai are soluții. Atunci ne îndreptăm speranța către concepte și remedii terapeutice revoluționare.

Conceptul de sănătate RECALIBRAREA FIINȚEI este o astfel de soluție revoluționară care îți redă sănătatea trupească, echilibru energetic și un mod de viață spiritual.

El abordează complexitatea ființei tale, toate cele trei niveluri simultan (trup, energi, spirit), și nu doar unul sau maxim două, așa cum se întâmplă, de regulă, apelând numai la tratamentele medicamentoase.

Acidoza este cauza multor stări greu de suportat: lipsa de putere și energie, oboseala cronică, tulburările de somn, anxietatea, depresia, gândurile negative, lipsa răbdării, incapacitatea de a progresa și evolua, de a te conecta și armoniza cu spiritul tău, de a lua deciziile cele mai potrivite incluzând chiar și identificarea sufletului pereche cel mai compatibil.

În starea de acidoză, creată și întreținută în principal de apa și alimentele pe care le consumăm, precum și fără cunoașterea necesară, facem alegeri neinspirate, dezvoltăm comportamente negative și ne îmbolnăvim cu ușurință.

A fi alcalin înseamnă să fii sănătos și la minte și la trup, să fii capabil să aduci fericirea și prosperitatea în viața ta, să fii deschis spre cunoaștere și credință.

Educația multora dintre noi a fost lipsită de aceste informații vitale. E timpul sa completăm piesele lipsă din bagajul nostru de cunoștiințe. E timpul ca și tu să înțelegi că ai dreptul la o cunoastere corectă și completă despre sănătatea ființei tale. Deprinderea cultului sănătăţii complete, la nivel de FIINȚĂ este singurul proces corect și necesar, la îndemâna tuturor. Trebuie doar să îți dorești să îl cunoști.

De aceea, te invit cu drag să participi la acest seminar unde iți vom dezvălui și multe alte secrete ale vieții și sănătății. Seminarul vine în completarea cursului Recalibrarea Ființei și a cărții cu același nume.

Ai grjă de corpul tău, pentru că este singurul loc unde va trebui să trăiești. Te aștept cu drag!

Te rog să trimiți acest mesaj și prietenilor tăi (din Facebook sau WhatsApp). Sunt sigur că și ei au nevoie de aceste informații prețioase.

Te imbratisez cu drag