Dr. Gabriela Chivu

Dr. Gabriela Chivu

Name*
Email address*
Phone number*
Subject*
Message*

SEMINAR GRATUIT ONLINE - TENUL TAU, MEREU TANAR!

Eveniment organizat de Mihai Lucian si Dr. Gabriela Chivu 

21 IUNIE 2021 la 19:00 UTC+03 - 20:00 UTC+03

Preţ: gratuit ·

Durată: 60 minute

Public · Oricine, cu sau fără cont de Facebook

 Seminarul gratuit “ Tenul tău, mereu tânăr!” prezinta o abordare multidisciplinara (MEDIC si PSIHOLOG); vorbim nu numai despre cauzele medicale ci si despre cauzele psihologice si despre blocajele MENTALE care duc la îmbătrânirea pielii si aflam cum le putem înlătura.

Pentru participarea ta la seminar și pentru a primi datele de logare la platforma Zoom este necesar să te înscrii completând formularul de mai sus. 

Prin completarea formularelor de pe acest site va declarati acceptul pentru prelucarea datelor cu caracter personal conform GDPR (vezi pagina site).

In cazul in care NU mai esti de accord cu procesarea datelor personale trimite e-mail la: cgchivu@yahoo.com

Pentru alte detalii sunați direct la 0768822980.

__________

Despre ce este vorba la acest seminar?

Seminarul este pentru cel care își dorește să treacă la un alt nivel, vrea să se dezvolte din punct de vedere spiritual și să-și îmbunătățească cunoașterea.

Ajung sa conștientizezi rolul IMENS al colagenului pentru stare de sănătate a întregului corp, colagenul este ca un stimulent pentru viață.

Colagenul susține FRUMUSEȚEA dar este responsabil și pentru starea de SANATATE generala.

Mulți oameni încă nici acum nu conștientizează efectele benefice ale colagenului asupra organismului nostru.

Dintre toate proteinele din corp, colagenul este cea care se regăsește in cea mai mare concentrație in organism (pana la 30%).

Dacă avem colagen în cantități suficiente, corpul funcționează corespunzător, iar acest lucru se manifestă și la exterior, sub forma beneficiilor pentru frumusețe.

De ce este important pentru tine să participi la acest seminar?

Deoarece înveți si conștientizezi care este rolul COLAGENULUI in organism, pentru ce este bun colagenul, cum sta treaba cu producția de colagen si ce anume poți sa faci ca sa păstrezi cat mai mult tinerețea in corpul tău:

❤️❤️❤️ Daca avem COLAGEN în cantități suficiente, corpul funcționează normal și acest lucru se vede la exterior ca și beneficiu pentru frumusețe.

👍👍👍COLAGENUL se regăsește in par, piele, unghii, oase, ligamente si tendoane si, mulțumita lui, organismul uman are abilitatea de a se mișca. COLAGENUL menține parul, pielea si unghiile frumoase si sănătoase.

👍👍👍 După 25 de ani producția de colagen scade si de aceea este important sa ajutam organismul, prin dieta si suplimente alimentare, sa înlocuiască colagenul pierdut. De aceea apar ridurile, pielea isi pierde fermitatea si elasticitatea, iar articulațiile încep sa ne doară.

Colagenul contribuie semnificativ la refacerea rapida a țesutului, ligamentelor si cartilagiilor, reduce riscul distrugerii articulațiilor si a cartilajelor si reduce timpul de recuperare a acestora după activități fizice, asista funcționarea normala a cartilajelor, tendoanelor, articulațiilor, oaselor si musculaturii, îmbunătățește funcționarea sistemului limfatic, favorizând astfel eliminarea toxinelor.

Are efect cicatrizant si reduce timpul de vindecare a rănilor, limitează zona afectata si asigura o cicatrizare estetica

❗❗❗Expunerea la SOARE si bronzul de solar pot reduce producția de colagen din organism.

❗❗❗Consumul de cantități excesive de CARBOHIDRATI rafinați și ZAHAR fac practic imposibila reconstituirea fibrelor de colagen.

❗❗❗ FUMATUL reduce rapid producția de colagen.

⚠️⚠️⚠️ Primul semn vizibil al deficitului de colagen consta in deteriorarea aspectului pielii. Din cauza ca organismul nu are suficient colagen, pielea devine mai lăsata, apar ridurile fine, dar si celulita.

❗❗❗Celulita este favorizata de lipsa colagenului din țesuturi, așa ca daca ai aceasta problema, nu ar strica sa sporești aportul de colagen prin alimentație si suplimente.

☑️☑️☑️Colagenul însumează peste 70% din cantitatea totala de proteine ce se regăsesc la nivelul pielii și astfel menține pielea tonifiata, ferma si elastica. 👍👍👍Colagenul te ajuta sa ai un ten tânăr in ciuda trecerii anilor, însă totodată reduce ⚠️⚠️ ⚠️ celulita si ⚠️⚠️⚠️ vergeturile.

😜😍😜 BONUS!!! Colagenul este o proteina care te poate ajuta sa slăbești, fiind proteina pura, fără aditivi sau îndulcitori. Acesta menține senzația de sațietate pentru o perioada mai lunga, reducând apetitul si astfel si consumul caloric.

❗❤️❗❤️❗❤️ IMPORTANT COLAGENUL HIDROLIZAT are o absorbție de peste 90% comparativ cu 27% (absorbția obișnuita).

❤️❗❤️❗❤️❗ Folosește suplimente de COLAGEN de înalta CALITATE = produse cu biodisponibilitate mare + colagen hidrolizat sub forma de peptide produs prin tehnologii moderne + verifica calitatea ingredientelor si a laboratoarelor + verifica dozarea sa fie precisa + forma lichida acționează asupra întregului corp + autorizații .

🎁🎁🎁 Un plus, faptul ca poate ajunge la tine acasă in 24 ore si ca este accesibil peste toata in lumea Acestea sunt doar câteva din temele pe care le voi aborda pentru tine în cadrul acestui seminar gratuit.

 

Pentru înregistrarea în Clubul Coral și achiziționarea variantei premium a colagenului marin hidrolizat Promarine Collagen Peptides mergi pe acest site la PROGRAM DE ALCALINIZARE

Dacă întâmpini dificultăți la crearea contului apelează la telefon 0768 822 980.

Pentru a procura Promarine Collagen Peptides  cât și alte suplimente cu o reducere de 20% este necesară înscrierea ta în Clubul Coral (înregistrarea este gratuită). IMPORTANT:  inregistrarea in CLUBUL CORAL este necesara DOAR pentru cei care NU AU DEJA CONT CORAL CLUB. 

________

Dacă provocarea mea ți-a trezit interesul, te rog să REDISTRIBUI în cronologia prietenilor tăi.

Și ei merită să participe la acest seminar gratuit.

❤️ Te aștept cu drag,

Dr. Gabriela Chivu